Varför man ska välja 
Mark Concept

Det är både dyrt och tråkigt att drabbas av fukt- och vattenskador. När fukt tränger ner i husgrunden kan det bland annat bildas mögel samt dålig luft, och i vissa fall kan hela husgrunden vittra sönder.

Men det finns någonting du kan göra åt saken. Om du låter oss kontrollera om en dränering är nödvändig maximerar du dina möjligheter att slippa problem i framtiden. Vi dränerar aldrig ditt hus om det inte behöver dräneras, och vi dränerar gärna ditt hus om en dränering är nödvändig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så att du med säkerhet vet om en dränering är en bra idé eller inte.

Om oss

Mark Concept Sverige AB är ett företag som ägs och drivs av certifierade markentreprenörer inom dränering med många års erfarenheter på området. Vilket säkerställer att våra kunder får experthjälp hela vägen upp till ledningen av företaget.

Bolaget skall i första hand bedriva verksamheten i riktning mot privatpersoner samt bostadsrättsföreningar och hjälpa dem från första konsultmötet och genom hela projektet till färdig produkt. Mark Concept anser inte att kundrelationen där med är avslutat, utan att våra relationer är långsiktiga med våra kunder.

Mark Concept Sverige AB´s projekt skall enbart utföras av markentreprenörer som är certifierade inom det specifierade området som företaget avtalat med kunden. Detta för att säkerställa att kunden får ett väl utfört arbete och där Mark Concept under hela processen säkerställer att kvaliteten håller sådan hög standard som Mark Concept ställer på sina entreprenörer

Har du frågor om dränering?

Kontakta oss för en gratis fuktutredning samt åtgärdsplan & offert

Boka gratis hembesök
Vi erbjuder alla kunder en kostnadsfri fuktutredning
och åtgärdsplan med offert direkt på plats.
Boka besök
Copyright © 2023 | Mark Concept Sverige AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram