Vår ambition är att finnas i hela Sverige

Vi samarbetar med certifierade markentreprenörer runt om i hela Sverige. Vår ambition är därmed att kunna erbjuda våra tjänster till dig oavsett var du bor.  Kontakta oss för offert.
Boka ett gratis hembesök

Våra uppdragsområden

Län och orter där Mark Concept utför arbeten

Dalarnas län

Dalarnas län är uppdelat på 15 kommuner. Residensstaden och den största kommunen är Falun. Borlänge är den nästa största staden och ligger endast ca 2 väster om Falun.
Dalarna är kanske mest känt för Dalahästen, de röda stugorna med vita knutar och vasaloppet. Många förknippar även Dalarna med skidorterna Sälen och Idre.

I Mockfjärd, strax utanför Borlänge grundades Mark Concept Sverige AB med inriktning på Dräneringsarbeten av husgrunder och källare.

Dalarnas län

Gävleborgs län

Gävleborgs Län består av landskapen Gästrikland och Hälsingland. Länet är uppdelat i totalt 10 kommuner där Gävle är den största. Länet kännetecknas av en stark stål- och verkstadsindsutri med stora företag som Sandvik, Ovako, Korsnäs och Iggesund Paperboard.

På senare tid har flera stora IT-företag etablerat sig i regionen. Den snabbast växande näringen i regionen är upplevelse- och besöksnäringen där bla Järvsö med sin skid- och cykelanläggning vuxit snabbt.

Gävleborgs län

Örebro län

Örebro län kan indelas i två regioner, både Bergslagen och Mälardalen men tillhör landskapet Närke.
Örebro är den största staden i länet och räknas som Sverige sjätte största stad sett till befolkningsmängd.
Ett välkänt landmärke i staden är Örebro Slott som är centralt beläget. Staden ligger intill Hjälmaren som är Sveriges fjärde största sjö.

Örebro län

Karlskoga
Laxå
Hallsberg
Hällefors
Kopparberg
Nora
Degersfors
Ljusnarsbergs
Kumla
Askersund

Västmanlands län

Västmanlands län är centralt beläget i Svealands inland. Länet är indelat i 10 kommuner där Västerås är den största staden och kommunen sett till antalet invånare.
Populära utflyktsmål i länet är bland annat Sala Silvergruva, Västerås domkyrka, Strömsholms Slott och Anundshög. Kokpunkten Actionbad är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer.

Västmanlands län

Västerås
Köping
Sala
Hallstahammar
Arboga
Surahammar
Kungsör
Norberg
Skultuna

Uppsala län

Uppsala är en stad i Uppland, administrativt centrum i Uppsala kommun och länshuvudstad i Uppsala. Med 165 456 invånare är det den fjärde största tätorten i Sverige. Den totala befolkningen i kommunen är cirka 238 000 invånare. Uppsala, där Svenska kyrkans ärkebiskop finns, har varit Sveriges kyrkliga centrum sedan 1164. Nordens äldsta institution för högre utbildning grundades 1477 vid Uppsala universitet.

Uppsala län

Uppsala
Enköping
Bålsta
Sävja
Skutskär
Storvreta
Tierp
Östhammar
Alsike
Boka gratis hembesök
Vi erbjuder alla kunder en kostnadsfri fuktutredning
och åtgärdsplan med offert direkt på plats.
Boka besök
Copyright © 2023 | Mark Concept Sverige AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram